Air Max Nikes wordt een zeer populaire straatkleding. Naast dat het de perfecte manier is om ’s ochtends op te staan, is het ook een zeer eenvoudige schoen om te onderhouden. Als je deze dingen in gedachten houdt, zul je geen problemen hebben met het onderhouden van je Air Max Nike-schoen.

Het eerste wat u moet doen, is ervoor zorgen dat u uw Air Max Nike-schoenen wast met een mild reinigingsmiddel. Hierdoor blijven ze er goed uitzien en zorgen ze ervoor dat ze langer meegaan.

Het wordt ook aanbevolen om je Air Max Nike-schoenen goed uit te drogen voordat ze in het weer uitgaan. Sommige mensen denken dat je dit doet door ze af te vegen, maar het zal de levensduur van je schoen zelfs verlengen. Het is misschien een gedoe voor u, maar het bespaart u op de lange termijn geld.

Je kunt je Air Max Nike-schoenen ook heel lang in je kast bewaren. Zodra je een nieuw paar krijgt, past het misschien niet correct, dus het is het beste om ze in je kast te bewaren totdat je een ander paar hebt gevonden dat perfect bij je past. Je kunt een beetje meer waar voor je geld krijgen als je ze opslaat.

Wanneer u besluit uw Air Max Nike-schoenen te wassen, moet u het gebruik van zeer heet water vermijden. Dit zal je schoenen beschadigen en ervoor zorgen dat ze hun vorm verliezen waardoor het enkele maanden kan duren voordat ze terugkomen naar hun oorspronkelijke staat.

Gebruik bovendien alleen lauw water om uw Air Max Nike-schoenen te wassen. U wilt geen koud water gebruiken, want hierdoor gaan ze minder lang mee. Als u uw schoenen in de hitte legt, kunt u uw schoenen heel snel verliezen.

Wanneer je je Air Max Nike-schoenen uit de wasmachine haalt, zorg er dan voor dat je ze minstens een half uur laat drogen voordat je ze terug in de schoenen plaatst. Dit om ervoor te zorgen dat de stof niet beschadigd raakt tijdens het droogproces.

Nadat je je Air Max Nike-schoenen hebt gewassen en in je kast hebt gestopt, kun je ze zonder problemen het hele jaar door bewaren. Deze dingen zorgen ervoor dat je Air Max Nike-schoenen er nog jaren goed uit blijven zien.