Ooit een grote hit bij tieners, worden Nike Air Max Nike-schoenen weer in het zonnetje gezet. Populair vanwege hun superieure ontwerp en kwaliteit, komen kinderen naar deze schoenen voor speciale gelegenheden zoals schooldans, prom en andere belangrijke evenementen.

Het idee achter Kids Air Max Nike werd bedacht door Nike’s hoofdontwerpambtenaar Bob Rundquist terwijl hij werkte voor een Australisch modehuis. Naast de originele ontwerpkenmerken heeft zijn bedrijf nieuwe technologieën, innovatie en onderzoek toegepast op de constructie en technologie van de schoenen om ze comfortabeler en lichter te maken. Het resultaat is een schoen die een heel jaar kan worden gedragen zonder de pijn te ervaren die wordt veroorzaakt door traditionele schoenen.

Air Max Nike voor kinderen is een extreem zacht leren bovenwerk in combinatie met een lichtgewicht en duurzame rubberen zool. Ze zijn ontworpen om nog beter ademend en comfortabeler te zijn dan de sportschoenen, maar behouden dezelfde hoge prestaties die ze te bieden hebben.

Ze hebben een uniek ontwerp met een binnenzijde van een suède voering en andere geavanceerde functies die de schoenen nog comfortabeler maken. Het grootste deel van het oppervlak van de schoen is gemaakt van Nike’s polyurethaan, een materiaal dat meerdere voordelen heeft.

Ten eerste is het ongelooflijk licht, waardoor het ideaal is voor gebruik door kinderen die vaak bewegen, energiek zijn en veel energie hebben. Ten tweede is Nike’s PU bestand tegen bacteriën en heeft het antimicrobiële eigenschappen die ervoor zorgen dat de voeten fris en schoon aanvoelen. Ten slotte zorgt PU ook voor een betere luchtcirculatie in de schoen en zorgt het ervoor dat de schoenen zich naar de voet kunnen vormen.

De kwaliteit van het materiaal dat wordt gebruikt voor Kids Air Max Nike is ongeëvenaard. Dit is een veel voorkomende functie in alle Nike-schoenen en ze hebben een van de beste materiaalkeuzes kunnen maken.

Microvezel werd gekozen als materiaal om ervoor te zorgen dat de voeten van het kind schoon en vrij van vuil en ziektekiemen blijven. De materialen die in de binnenzijde van de schoen worden gebruikt, zijn katoen, dat helpt om blaren te voorkomen, en satijn voor een soepel en warm gevoel op de voet. Hoewel de beste kwaliteit materiaal voor kinderen Air Max Nike wordt geleverd door Nike, zijn de zolen van de schoen ontworpen om vocht te absorberen.

De meeste atletiekschoenen voor kinderen zijn ontworpen voor ondersteuning van de voetboog en demping. Maar de Kids Air Max Nike zorgt ervoor dat de hoogwaardige interieurmaterialen het comfort en de gemakkelijke ademende eigenschappen van de schoen niet wegnemen.

De duurzaamheid van de Kids Air Max Nike is uitstekend. Hoewel ze gemakkelijk te verzorgen zijn, gaan ze bij normaal wassen tot vijf jaar mee.

Het dempingssysteem van de schoen zorgt ervoor dat ze de voet beschermen en vormen en de juiste ondersteuning bieden. Dit innovatieve materiaal is ook bestand tegen hitte en vocht en helpt ervoor te zorgen dat de schoen zijn vorm behoudt na herhaalde wasbeurten.

De superieure tractie die wordt geboden door de luchtcellen aan de achterkant van de Kids Air Max Nike is een belangrijke factor in zijn vermogen om barre weersomstandigheden te weerstaan. Als je bijvoorbeeld tijdens een intense onweersbui in een schoen met luchtcellen in de zool loopt, is de tractie uitstekend en glijdt de schoen nooit uit.

Air Max voor kinderen is de perfecte keuze voor sportevenementen of familiebijeenkomsten. Ze zijn ontworpen voor volwassenen en zijn uiterst comfortabel, waardoor ze een goede keuze zijn voor jonge sporters en actieve kinderen.